Aanbod

De Hoefsevonder Totaal biedt een breed scala aan cursussen voor jong tot oud. Door de kleinschaligheid bieden wij iedereen prettig persoonlijk contact. Hieronder vindt u de verschillende cursussen die wij bieden, wanneer u meer informatie hierover wilt hebben raden wij u aan de cursus in de menubalk rechts aan te klikken.

Baby, Peuter, Kleuter zwemmen wordt bij De Hoefsevonder Totaal gegeven voor kinderen van 3,5 maanden oud. De groepen zijn ingedeeld naar leeftijd, waarbij kinderen vanaf 3,5 jaar alleen zwemmen ter voorbereiding op de zwemles voor het A-diploma. Lees verder.

Bij diploma A, B en C wordt er bij De Hoefsevonder Totaal in kleine groepjes geoefend voor deze diploma's. Voor diploma A wordt er of eenmaal per week 45 minuten zwemles gegeven of twee maal per week een half uur. Daarnaast is er ook de keuze om anderhalf uur per week op zondag zwemles te krijgen. Lees verder.

Zwemles voor kinderen met een beperking is speciaal voor kinderen met het syndroom van Down, ADD, ADHD, PDD-NOS en anderen aan autisme verwante stoornissen. Hierbij krijgen kinderen in groepjes van zes één maal per week les onder begeleiding van twee zwemleraressen. Lees verder.

Trimzwemmen is voor volwassenen waarbij zij op allerlei manieren in het water voortbewegen met of zonder materialen. Dit is ter bevordering van de conditie en een betere techniek van de zwemslagen. Lees verder.

Bij Aquarobic wordt er op muziek in het water bewogen waarbij aan de conditie gewerkt wordt. Omdat men onbelast beweegt is dit de manier om te bewegen, ook voor mensen met gewrichtsproblemen, blessures of overgewicht. Lees verder.

Aquatrim is een combinatie van trimzwemmen en aquarobic. Hierbij wordt de ene week trimzwemmen gegeven en de andere week aquarobic. Lees verder.

Steeds vaker bezoeken 55-plussers wekelijks de zwemschool om hun conditie op peil te houden en gezellig actief bezig te zijn tijdens de lessen van Meer Bewegen voor Ouderen. Lees verder.

Gezinszwemmen vindt twee maal per maand plaats op zondag. Dit is de ideale manier om gezellig met uw gezin 's middags te genieten van het heerlijke zwemwater. Om hieraan deel te nemen dient u vooraf telefonisch te reserveren. Lees verder.

Bij De Hoefsevonder Totaal is het ook mogelijk om een zwemfeestje te geven. Dit kan op specifieke dagen waarbij het aan te raden is ruim van te voren contact op te nemen. Lees verder.